Bij de (klein)kinderen - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Peter Dral - WaarBenJij.nu Bij de (klein)kinderen - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Peter Dral - WaarBenJij.nu

Bij de (klein)kinderen

Door: Bregt

Blijf op de hoogte en volg Peter

25 Maart 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Vorige week vrijdag een mooie maar lange vlucht gehad. Bij de customs op het vliegveld van frisco een heel gedoe met vingerafdrukken maken, ook van de handen. Je moest zonder bril in een lens kijken, er kwam nog een snuffelhond langs. Daar nam Peter een foto van en dat mocht helemaal niet. Bijna meteen teruggestuurd :-)
In de aankomsthal was Erwin er: hij had al drie keer een rondje gereden en bijna een bekeuring gehad. Maar het was mooi weer en we hadden een mooie tocht, langs palmbomen o.a., naar Menlo Park. Tjerk direct van het voetbalveld gehaald. Hij had misschien Heerenveen kunnen redden van de Graafschap :-)
Thuis cadeautjes uitgepakt en wat gegeten en na 25 uur op geweest te zijn, vroeg naar bed.
Zaterdag een rustige dag gehad; smiddags naar Hollandse vrienden, die juist teruggingen, na ontslag (5000 man !) bij Sun Microsystems. Zondag met Erwin en de jongens een mooie tocht naar de heuvels richting Pacific. Prachtig. Veel fietsers gezien. Peter en Erwin met jongens nog een stukje op de mountainbike. Leuk.
Maandag met Ageeth en de jongens naar het kantoor van Erwin en later wat boodschappen gedaan. Leuk om daar ook eens te kijken.
Vandaag op de fiets naar het park van de Stanford University geweest: het Rodin-park met een hele collectie prachtige beelden van Rodin. 's Middags na schooltijd nog naar een "openbare" zang/muziekles van Tjerk zn schoolklas geweest. 't gaat daar toch heel anders dan bij ons. Kinderen in groep 1 hebben daar wel acht verschillende vakleerkrachten: geen probleem. Zou bij ons ook moeten: voor rekenen, gymnastiek, creatieve vakken, e.d.
Later op de middag nog even naar een speeltuin geweest, met daarnaast één voor honden !!
Donderdag gaan we naar Frisco downtown met de hele familie. Lijkt ons leuk.

• 25 Maart 2009 - 07:41

Abel:

Heel leuk om jullie berichten te lezen
    geniet verdre van deze mooie vakantie

• 25 Maart 2009 - 07:49

Anneke:

Hi Bregt en Peter,
    net als wij doen, wanneer we daar zijn: een prachtig land, Californie en over het algemeen heel vriendelijke mensen, behalve de douaniers vaak. Die ervaring heb ik ook. Hartelijke groeten, Anneke en jan

• 25 Maart 2009 - 08:07

Jelle En Afke:

Dag Bregt en Peter,

Mooi verslag van de eerste indrukken. Leuke foto van de muziekles. Hidde die foto's maakt. Voor Peter een aanrader: er is een uitgebreide winkel van Apple apparatuur. Ik, als leek, keek daar m'n ogen uit. Veel plezier en groet van ons aan jullie en alle kinderen natuurlijk. Het weer is hier nu ook lekker, zonnis en 15 graden. We zitten nu buiten te koffiedrinken. Heerlijk. Jelle en Afke

• 25 Maart 2009 - 11:09

Marja :

Leuk te lezen wat jullie daar uitspoken Peter geen hondjes fotograferen en ook maar niet mee terugnemen. Amerika net Rusland. Hier is het al weer koud en regen.Veel plezier.

• 25 Maart 2009 - 19:21

Dirk Wo. 20.45 Uur:

Leuk om op deze manier contact te onderhouden,
    wachtwoord inmiddels gevonden, tot later.

• 25 Maart 2009 - 19:22

Rosa Klaske Nathalie:

leuke foto's
    we zouden toch woendag avond skype.
    zijn jullie zeker vergeten in de vakantie.
    vrijdag proberen we het opnieuw goed?
    ik moet nu nodig mijn tieples maken het is al
    8 uur.

groetjes klaske.

• 25 Maart 2009 - 21:17

Heiner:

Hallo Bregt und Peter,
    heute Abend habe ich Euren 1. Bericht gelesen und mir die Fotos angesehen. Das ist ja eine tolle Sache, auf diese Art Eure Reise zu verfolgen. Ich werde Else und Helmut und allen anderen davon berichten. Viele Grüße aus Ostfriesland an Erwin und seine Frau. Ich bin schon gespannt auf die nächste Nachricht. Alles Gute und viel Spaß in Amerika. Heiner Steenhoff

• 26 Maart 2009 - 09:41

Karin:

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn en al lekker genoten hebben van de zon en prachtige omgeving. Het stormt en regent hier, dus jullie zitten goed!!!! Heb maandag op 10 hoog flat dakplaten vastgesjord, leuke brandweerklus, brr, wat hoog!
    liefs vanaf de brandweerkazerne Leeuwarden

• 26 Maart 2009 - 16:24

Sander :

Het ziet er daar maar goed uit geniet maar met volle teugen

• 27 Maart 2009 - 20:25

Annaeus En Annie:

geniet er lekker van mooi om jullie te volgen liefs voor allemaal doei

• 29 Maart 2009 - 21:30

Jelle En Afke:

Dag Bregt en Peter,

Mooi vervolgverslag. Dezelfde maat camper die wij ook hadden in Canada. Kun je de zijkant ook uitschuiven? Wij lossen jullie dus af in Menlo Park. We hopen woen. a.s. aan te komen en vr. door te gaan met de familie naar Yosimite. Zo te zien is het weer goed en lekker van temp. Hier ook heel goed. We hebben vanmiddag op het Sneekermeer gezeild. Zwemwater nog een beetje fris. We hopen nog veel van jullie te horen en te zien. Veel gezondheid voor jullie allemaal en goede reis. Groeten.