camper opgehaald
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Peter
29 Maart 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Woensdag ben ik met Erwins auto naar het computermuseum in Mountain View geweest: hartstikke leuk. Dingen uit de negentiger jaren lijken echt alweer helemaal antiek: vanmiddag in een winkel zag ik nog een draagbare ecterne harde schijf van 500 gigabyte voor nog geen 100 euro. In 1981 deed ik het met dic tafooncassettes van 38 kilobyte elk. 500 gieg is dan ruim 15 miljoen van die bandjes!
Gisteren, donderdag, met de hele familie naar het nieuwe Science Museum in San Francisco geweest. Prachtig ! Vooral de 3D film/animatie van een reis door het heelal, was schitterend.
Verder ging het vooral over het milieu en de bescherming daarvan. Er was een prachtig aquarium, met zeer exotische vissen en ook een albino alligator. (Zie foto's)
Bregt schrijft:
Henny en Frans stapten monter uit het vliegtuig;zie foto. Ze hadden zowat niks bij zich :-)
Wij waren er net een kwartier eerder "geland" met onze camper, bijna net zo groot als de jumbojet. Iedereen op de weg er naartoe gaf ons ruim baan. We moesten over een brug door tolpoortjes waar de spiegels maar net tussendoor konden.
NB: hier brak de verbinding af. We proberen het nu opnieuw, met foto's als dat lukt.
29 Maart 2009 - 19:28
Homme En Hielkje:
Hallo familie,
Leuk om jullie site te lezen en wat betreft de camper: de grootte valt een beetje tegen hoor!!!
We hopen dat jullie samen een geweldige tijd hebben.
Groetjes uit Apeldoorn -
29 Maart 2009 - 20:24
Heleen + Allemannen :
Hallo Peter en Bregt, Wij genieten volop van jullie berichten en foto's. Nooit geweten dat er zo'n leuke site was.
De operatie van Stefan was zeer pijnlijk, maar wel heel erg nodig volgens de KNO arts. Gelukkig knapt hij weer wat op. Alleen heeft hij nog wel vrij veel pijn.
De vreemde vis op de foto is volgens Stefan een steenvis. En wat leuk dat jullie allemaal zoveel leuke dingen zien en doen. En dat jullie ons daarvan laten meegenieten. Tot slot wensen we jullie nog een hele leuke en gezellige vakantie en heel veel mooie dingen om van te genieten. Veel lieve groetjes van Heleen, Dirk, Jos en Stefan -
29 Maart 2009 - 21:36
Dirk En Sietske:
Zondagavond 11.30 uur komen van een verjaardag van Tiny, leuk even wat van jullie tehoren, de camper grootte past wel bij Dral, rij maar voorzichtig, hier alles goed, morgen ga ik de eerste snee maaien want na dagen van veel regen zijn de voorspellingen goed,graag tot horens,
30 Maart 2009 - 14:17
Karin Zomers:
Jemig, jullie zijn op reis met een FRAM-bus!!!
Wel prachtig hoor, het is wijds genoeg daar dus, no problemo.
De ATB zit al achterop zag ik, wordt vast prachtig die ritten daar!
Wij houden het hier nog maar even bij Oranjewoud, door de vele regen was het een "swamp" gelijk, maar de groetjes van iedereen. -
30 Maart 2009 - 18:39
Marja L.:
Je mag wel een groot rijbewijs hebben.Wat een ding. Jullie willen straks niet meer in een huis. Jij ook even achter het stuur Bregt Lekker stoer! Veel plezier en een goede reis.
Liefs uit Oranjewoud -
30 Maart 2009 - 19:31
Nathalie:
Tja, wij proberen mail contact te leggen met de club van california coach campers. Nog niets terug. Let even op of jullie ze zien rijden en maak een praatje met de huurders.
Groetjes Nathalie -
31 Maart 2009 - 07:59
Femke:
Wij hopen dat jullie een hele mooie reis zullen hebben. Passen jullie goed op mijn lieve heiti? En uiteraard ook op henny en jullie zelf!
Komt vast helemaal goed. Geniet ervan en ik hoop af en toe wat te lezen via de site. Leuk hoor!
Liefs Femke
09 April 2009 - 07:07
Arjan Schurer:
Hallo Peter, Bregt, Frans, Henny,
Vervelend dat ongeluk Peter… maar het had veel erger kunnen uitpakken. Heit veel succes met je rol van ‘roerganger’; ik hoop dat jullie de planning niet te veel hoeven ‘om te gooien’.